De website van Ronar Totalsafe maakt gebruik van cookies. (meer informatie / deze melding verbergen)

Advies en verkoop van Verbandtrommels


Tijdens het werk is een (snij)wondje zo opgelopen, een pleister en een desinfecterend middel, komt dan altijd wel van pas. Maar dit zijn natuurlijk niet de enige verwondingen die voorkomen in een bedrijf. Veel voorkomende bedrijfsongevallen zijn; brandwonden, mensen die buitenbewustzijn raken en gebroken lichaamsdelen. Met de juiste middelen kunt u aan deze mensen eerste hulp verlenen. Deze juiste middelen moeten dan natuurlijk wel onmiddellijk voor u beschikbaar zijn. Een optimale oplossing hiervoor is een verbandtrommel. In een verbandtrommel zitten alle middelen die u eventueel nodig heeft tijdens het verlenen van eerste hulp.

Advies en verkoop van Branddekens


De meeste branden worden opgemerkt als het nog kleine beginnende branden zijn, echter is er vaak geen goed blusmiddel aanwezig en wordt er geprobeerd het vuur te doven met ontvlambare materialen. Hierdoor ontstaat het gevaar dat de branden zich nog sneller uitbreiden en de kans op brandwonden wordt eveneens groter. Een uitstekend blusmiddel voor deze beginnende branden, is een branddeken. Deze deken is gemaakt van goed, ontbrandbaar materiaal waarmee vlammen snel en eenvoudig gedoofd kunnen worden. Grote branden worden met deze blusdekens voorkomen. Verder is een blusdeken ook een uitstekend middel, om in brandstaande personen mee in te wikkelen, vele ernstige brandwonden worden hiermee voorkomen.

Advies en verkoop AED

Elke week worden 300 mensen getroffen door een hartaanval, hiervan overleeft maar 5 tot 10% van de slachtoffers. Een AED kan in combinatie met een snelle alarmering van 112 en directe reanimatie dit percentage verhogen. Een Automatische Externe Defibrillator is een compact en gemakkelijk te bedienen apparaat dat door middel van elektrische schokken het hartritme weer op gang kan helpen, wanneer er sprake is van levensbedreigende hartritmestoornis.

Advies en verkoop van Onverlichte en Nalichtende Pictogrammen


U kunt uw personeel instrueren waar de brandblussers en overige benodigdheden tijdens een calamiteit zich bevinden, maar deze instructies zijn vaak al vergeten als er zich werkelijk een calamiteit in uw bedrijf afspeelt. Verder kunnen er ook bezoekers in uw pand aanwezig zijn.

 

Om te voorkomen dat men tijdens een calamiteit de nooddeur of de dichtstbijzijnde brandblusser passeert, vanwege de minder of niet zichtbare plaats, is men verplicht deze aan te geven met de daarvoor bestemde pictogrammen.

Met deze pictogrammen worden de ongevallen en de schade die vaak ten gevolge van een calamiteit ontstaan sterk beperkt of vaak zelfs voorkomen.

Ronar Totalsafe

Bezoekadres:
Na afspraak.
Wilt u weten wat Ronar totalsafe voor u kan betekenen?. Vul dan het contact formulier in.

Pand

Contactformulier

Neem telefonisch contact met mij op.