De website van Ronar Totalsafe maakt gebruik van cookies. (meer informatie / deze melding verbergen)

Advies en verkoop van Brandblusmiddelen

Advie,Verkoop,Onderhoud Brandblusmiddelen Ronar Totalsafe Drechtstede, Dordrecht,Zwijndrecht,Papendrecht

RONAR Totalsafe is sinds 1985 actief als onderhoudsbedrijf kleine blusmiddelen en sinds 1990 REOB erkend.

RONAR Totalsafe biedt een gespecialiseerd pakket dienstverlening op het gebied van brandbeveiliging en brandbestrijdingsapparaten evenals het onderhoud van kleine blusmiddelen.
RONAR Totalsafe levert een eigen merk draagbare blusapparatuur en brandslanghaspels. Voor andere merken blusapparatuur verzorgen wij ook het onderhoud en het hervullen van de apparaten.

Binnen RONAR Totalsafe zijn wij permanent bezig met het actualiseren van kennis op het gebied van de brandveiligheid. Steeds meer ervaren wij dat bestaande en nieuwe relaties kiezen voor veiligheid. Het paraat hebben van goede blusapparatuur is daarvan slechts een onderdeel. RONAR Totalsafe kan een uitstekende oplossing bieden in het kader van de aanverwante veiligheidsmaatregelen. Naast uw wettelijke verplichting om uw veiligheidszaken goed voor elkaar te hebben is het ook een zaak van levensbelang.

RONAR Totalsafe kan u bij al deze zaken van dienst zijn. Nu en in de toekomst!

Ronar Totalsafe, dat is veilig zaken doen!

 

 

 

Onderhoud van Brandblusmiddelen

Bij onderhoud aan de brandblusapparatuur zorgt Ronar Totalsafe ervoor dat alle relevante gegevens in kaart worden gebracht en opgeslagen worden in onze database. U ontvangt altijd separaat een onderhousrapport.

Indien u geen brandblusmiddelen via ons heeft aangeschaft, en u wilt het periodiek onderhoud door ons uit laten voeren neem dan contact met ons op.

Heeft u een offerte die voordeliger is of lijkt dan die van ons, neem dan contact met ons op, wij zullen zeker proberen u een scherpere prijs aan te bieden.

Ronar Totalsafe

Bezoekadres:
Na afspraak.
Wilt u weten wat Ronar totalsafe voor u kan betekenen?. Vul dan het contact formulier in.

Pand

Contactformulier

Neem telefonisch contact met mij op.