De website van Ronar Totalsafe maakt gebruik van cookies. (meer informatie / deze melding verbergen)

Opgeleid persoon/Beheerder brandmeld instalatie

Opgeleid persoon beheerder brandmeld installatie door Ronar Totalsafe Dordrecht www.ronartotalsafe.nl

Herkent u dat!

Het bevoegd gezag en of verzekeraar verplicht u een gecertificeerde brandmeld installatie te plaatsen.Uw plaats na een offerte ronde de opdracht, en de gecertificeerde brandmeld installatie wordt geplaatst.

U denkt opgelost.

Niets is minder waar, U dient binnen uw organisatie een medewerker aan te wijzen die de rol van opgeleid persoon gaat vervullen.Bij een gecertificeerde brandmeld installatie is een opgeleid persoon verplicht.

Zonder een opgeleid persoon valt er niets te certificeren.

Voordat deze rol vervuld kan worden, moet de desbetreffende medewerker een opleiding tot opgeleid persoon volgen.Iedere nieuwe opgeleid persoon begint vol enthousiasme aan zijn/haar nieuwe taken. Helaas blijkt echter dat door (normale) drukke werkzaamheden, de opgeleid persoon taken vaak als eerste worden vergeten. Als er door bijvoorbeeld die werkzaamheden, ziekte, vakantie of misschien wel een nieuwe baan geen controle wordt gedaan, voldoe je niet aan de wettelijke verplichting. Als eigenaar zijnde loop je hierdoor een enorm onaanvaardbaar risico, namelijk dat je als eigenaar bij een calamiteit aansprakelijk kan worden gesteld.

Wij hebben voor U de oplossing

Ronar Totalsafe biedt je de mogelijkheid om de verplichte controles van je brandmeldinstallatie uit te besteden. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat je als eigenaar van een brandmeld/ontruimingsinstallatie voldoet aan de specifieke regels van de NEN2654. De maandelijkse controles worden uitgevoerd door een daarvoor gediplomeerd Opgeleid Persoon/Beheerder Brandmeldinstallatie.

Werkzaamheden Opgeleid Persoon / Beheerder Brandmeldinstallatie:

  • Periodieke controles
  • Preventief onderhoud
  • Het bijhouden van het logboek

Ronar Totalsafe

Bezoekadres:
Na afspraak.
Wilt u weten wat Ronar totalsafe voor u kan betekenen?. Vul dan het contact formulier in.

Pand

Contactformulier

Neem telefonisch contact met mij op.